Flora postcard

Processed with VSCO with hb1 presetInspirationen til vores Flora Postcard Pack 1 & 2, kom fra vores rejse til Santorini tilbage i august 2015. Vi synes billederne passede fint som en serie, og derfor opstod idéen til at lave en samlet postcard pack. Det kom der i alt 16 billeder ud af. 8 billeder fordelt i to pakker. Alle billeder er printet på tungt 350gsm Arctic Paper. I morgen viser vi jer lidt inspirationsbilleder og fortæller om vores tur til Santorini –  So stay tuned.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset –

The inspiration for our Flora Postcard Pack (1 &2), came from a trip to Santorini in August 2015. We thought the images correlated well as a series and therefore the idea arose to create a post-card pack. This results became 16 pictures from our trip, 8 in two different packages. All postcards are A5 printed on heavyweight 350gsm high-quality paper from Arctic Paper. Tomorrow we will show you some inspiration photos from our trip to Santorini – So stay tuned.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset