Santorini

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
I august sidste år tog vi en lille ferie til skønne Santorini i Grækenland. Selvom at vi var på ferie havde vi selvfølgelig kameraet på skulderen og øjnene åbne for inspirationskilder. Santorini er en spektakulær ø med det smukkeste landskab, smukke strande, delikate maleriske farver i byen, og selvfølgelig de typiske græske hvidkalkede huse med blå døre og skodder. Ud af vores tur kom der Flora Postcards (læs mere her).

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
Last year, in August, we went to the wonderful island, Santorini, in Greece. Although we were on vacation we had our camera with us everywhere. Santorini is a spectacular island with a beautiful landscape, beautiful beaches, and delicate colors all around the city, and of course the typical Greek whitewashed houses with blue doors and shutters.
Out of our trip came the Flora Postcards Pack (read more here).

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset