Springtime

Processed with VSCO with hb1 presetI kalenderen er det forår, men vejret er ikke så forårsagtigt lige fortiden. Derfor tænkte vi at hive en af vores favorit plakater frem for at skabe en smule forårsstemning. Hvis foråret ikke vil komme, kan den altid skabes indendørs. Vores Springtime kommer fra en gåtur i et af vores yndlings kvarterer i København – dejlige Vesterbro. Billedet er taget lige ved Kødbyen, hvor der hvert år blomstrer de fineste Sakuria blomster frem på træerne. Billedet er en kontrast mellem det lette og romantiske med blomsterbladene, samt det rå og tunge med asfalten og bygningerne i baggrunden.  Se mere her.

Processed with VSCO with hb1 preset

The calendar says spring, but the weather doesn’t. To bring a little feeling of spring we pulled out one of our favorite posters. Our Springtime poster comes from a walk in one of our favorite neighborhoods in Copenhagen, wonderful Vesterbro. The photo was taken just near the Meatpacking District, where every year the finest Sakuria flowers appear on the trees. The picture is a contrast between the light and romantic with flowers the leaves, and the raw and heavy with asphalt and buildings in the background. See more here.

Processed with VSCO with hb1 preset