Meetings

Processed with VSCO with hb1 presetEt par gange om måneden mødes vi med vores blogfotograf, for at planlægge månedens indlæg (nogle gange planlægger vi længere ud i fremtiden), snakke om arbejde og i det hele taget for en hyggelig stund. Vi har en tradition for at holde vores møder  på forskellige cafeer i København, og ikke bare på kontoret. Det sidste møde vi holdte var på den smukke og inspirerende cafe Atelier September, hvor vi (www.bysienna.com) også skød nogle billeder af en af vores limited edition plakater. Mødet handlede primært om nogle af de ideer vi har til hvad vi ønsker at inspirere jer med på bloggen, hvad By Garmi har at byde på af nyheder og forskellige photoshoot vi gerne vil skyde i løbet af de næste par måneder. Men for nu, får I lidt billeder af vores hyggelige møde.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

A few times a month we meet with our blog photographer, to plan the month’s post (sometimes we plan much further into the future) to talk about work and in general also just have a cozy time the three of us. We try to get out at various cafes in Copenhagen when we meet, the last time we meet we went to the beautiful and inspiring cafe Atelier September where we (www.bysienna.com) shoot some pictures of one of our limited posters and of our moment there. We meet primarily to talk about the blog and what we want to post for the future, and what By Garmi will be launching in the future.

Processed with VSCO with hb1 preset