Plant series

IMG_4429Vi elsker, som de fleste andre her for tiden, grønne, eksotiske planter! Dette kan i høj grad ses i vores arbejde, hvor vi har flere forskellige planteinspirerede prints. I vores første serie,  findes der to forskellige blade – den meget populære og smukke Monstera Deliciosa plante, som også kan fås i sort og den fine, sarte Cocos Nucifera palme. Ønsker du at tilføje mere grønt til dine vægge er disse plakater et perfekt valg. Vi elsker selv at have begge plakater hængende ved siden af store grønne planter for at skabe en lille oase i hjemmet. Find Monstera plakaten her, og Cocos plakaten her

IMG_4427

At By Garmi we love green exotic plants and therefore we have made a poster series with our favorite leaves from beautiful plants. The very first series consists of two different plants – the very popular and beautiful Monstera Deliciosa plant, which is also available in black and the fine, delicate Cocos Nucifera palm. So if you want to add more green to your walls, these posters are a perfect choice. We love to have both posters hanging next to some big green plants to create a little oasis at home. You kan find the Monstera print here and the Cocos print here

IMG_4426