Business cards

IMG_5406Vores nye visitkort landede på hylderne forleden og vi er så tilfredse med resultatet. Vi har valgt at holde det enkelt med en helt lys lyserød farve og en sort skrift. Hvad synes I?

I eftermiddag holder vi en lille photoshoot med vores blogger (www.bysienna.com), hvor der skal tages billeder af nogle nye posters og ikke mindst vores nye kontor. For ja, vi har fået nyt smukt kontor i indre by og vi gælder os til at tage jer med indenfor snart !

IMG_5408 (1)_

Our new business card landed on the shelves the other day and we are so happy with the result. We chose to keep it simple in a light pink color and black letters. What do you think?

Today we’re having a little photo shoot with our blogger (www.bysienna.com) to take pictures of some new posters and our new office. Yes, we’ve got a new beautiful office and we can’t wait to give you guys a little sneak peak of the place!

IMG_5407