Abstracté

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi giver jer et lille sneak peak på vores nye serie: Abstracté. Abstracté er en serie af forskellige abstrakte landskabsbilleder. Ambitionen med denne serie har været at skabe en række nonfigurative billeder uden form for genkendelig forbindelse til genstande eller objekter. Når farver og former ikke repræsenterer noget definitivt og konkret bliver opfattelsen/forestillingen til sit eget univers. Vi er rigtigt glade for resultatet og glæder os til de kommer ud på shoppen om inden længe !
Processed with VSCO with hb1 preset
_
We’re giving you guys a little sneak peak for our new series called Abstracté, which we have been working on for quite some time.
Abstracté is a series of different abstracted landscapes. The ambition with this series has been to create a series of non-figurative images without any kind of recognizable connection to objects and forms. When colors and shapes doesn’t represent anything concrete it gives an ambility for os to create our own universe. We are really happy with the result and look forward for these posters to come up on the shop shortly.
Processed with VSCO with hb1 preset