New leaves for our plant series

Processed with VSCO with hb1 presetVi er super glade for at kunne præsentere vores nye prints. Vi har netop udvidet vores botaniske linje, med to nye grønne prints: Figen (Fig) bladet og et Egeløv (Oak) blad. De er blevet lavet i forlængelse af et lille spændende samarbejde, vi har lavet med en af vores skønne retablere, som vi glæder os til at vise jer senere. Begge plakater fås i størrelserne 50 x 70 cm og A3, de er printet på 200 g. mat papier og kan fås lige her.

Processed with VSCO with hb1 preset
We are super excited to present our new prints. We have just expanded our botanical line with two new green prints: the fig leaf and a Oak leaf. They have been made in the extension of a small exciting collaboration with one of our wonderful  retailers, we look forward to show you guys later. Both posters are available in sizes 50 x 70 cm and A3, they are printed on 200 g. Mat papier and is available right here.
Processed with VSCO with hb1 preset