Grey palm no. 1 & 2

Processed with VSCO with hb1 presetSnart kommer disse to nye Palm prints op på shoppen! Printene er en forlængelse af vores fotoserie, som blandt andet indeholder andre former for planter og blomster som du kan se lige her, her og her. Denne gang er det palmebladets skarpe og minimalistiske udtryk vi har brugt. Plakaterne kommer i to forskellige prints og kan bruges sammen eller hver for sig, alt efter hvilket udtryk man ønsker.

Processed with VSCO with hb1 preset

We have news ! These two Palm prints are now available at the shop. The prints are an extension of our photo series, which among others include different types of plants and flowers – Find them here, here and here. This time we have chosen to focus on the palm leafs’ sharpness and minimalist expression. The posters come in two different prints and can both be used together or separately.

Processed with VSCO with hb1 preset