Reflections of Establishment

Processed with VSCO with hb1 presetFor lidt over en måned siden, gav vi jer et lille sneak peek på denne plakat fra en ny serie vi var i fuld gang med. Nu er begge plakater fra serien kommet op på vores webshop og derfor tænkte vi det var på tide at vise jer den anden plakat i serien !

Serien består af to plakater med forskellige abstrakte landskaber. Vores ide med serien var at skabe nonfigurative og ugenkendelige genstande, så seeren kan danne sin egen opfattelse af hvad billederne forestiller og indholder. Det er en serie vi er stolte af at kunne byde velkommen på shoppen og vi håber I tager godt imod den. Plakterne er at finde her og her.

Processed with VSCO with hb1 preset

Just over a month ago, we gave you a little sneak on this poster from a new series we were working on. Now both posters from the series is up on our webshop and we therefore thought it was time to show you the second poster in this series.

The series consists of two posters with various abstract landscapes. Our idea was to make a series with non-figurative and unrecognizable objects, so that the viewer could form its own view of what the images represent. It’s a series we are proud to welcome to our shop and we hope you will love it as much as we do. The posters are to be found here and here.