Cactus

Processed with VSCO with hb1 presetKaktusser er alle vegne og må siges at være gået hen og blevet et must i den moderne nordiske bolig! Da det ikke er en hemmelighed at vi i forvejen er meget glade for det grønne, faldt det os naturligt at kaktussen selvfølgelig også skulle have en plads hos os. Kaktussen har et så fint, skulpturelt, råt og alligevel minimalistisk udtryk, at det gav os lysten til at lave en mini-serie af den seje plante. Resultatet blev to akvarel tegninger af planten i A4. Billedet er perfekt, både sammen med vores andre planteserier og alene. Du finder dem lige her og her.

Processed with VSCO with hb1 preset

Cacti are everywhere and has become a must in most modern Nordic homes ! Since it’s no secret that we love the green univers, we thought that the cactus should join the plant family. The cactus has such a fine, sculptural, raw and yet minimalist expression that it gave us the desire to make a miniseries of the tough plant. The result was two watercolor drawings of the plant in A4. The posters are perfect both with our other plant series or alone. You can find them here and here.