NEWS

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with hb1 presetI marts måned introducerede vi vores første Limited Edition serie – og nu er vi snart klar med nyheder! Vi har allerede vist jer et lille sneak peak på Instagram og nu får I endnu et af nogle af de prints, som snart lander på vores webshop. Farven blå følger stadig med, og det gør de fine bløde linjer og skitsering af menneskekroppen også. Plakaterne vil alle printes i en limited edition af 100 stk., og de vil være nummeret og signeret. Vi er så glade for resultatet og håber at I vil tage godt imod dem.

fullsizerender-3English:

In March we introduced our first Limited Edition series. Now we’re soon ready for some news! We have already given you a little sneak peak on Instagram and now you get to have a little sneak peak here as well of some of the prints that soon will be on our website. The color blue is still following, as well as the fine soft lines and the human body. The posters will all be printed in a limited edition of 100 pieces, and they will be numbered and signed. We are so pleased with the result and hope that you will find them as beautiful as we do.

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with hb1 preset