New limited series

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Endeligt er den nye limited serie landet på hjemmesiden – og du kan finde den lige her. Vi har glædet os rigtig meget til at vise jer resultatet og håber I kan lide det. Plakaterne bæger præg af et eksperimenterende og legende univers, der er opstået i spændingsfeltet mellem design og kunst. Plakaten er denne gang inspireret af følelser, såsom: kærlighed, skuffelse, empati og lyst.

The new limited series has finally landed on the website and you can find them right here. We have been looking forward to show you the resultet and we hope you like them as much as we do. It is an experimental and playful universe that arises in the tension between art and design when we make the limited series. This time the posters are inspired by emotions, such as: love, disappointment, empathy and desire.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset