Limited Edition

IMG_8294
Vi har glædet os rigitg meget til at præsentere vores nye projekt til jer! Vi har i den seneste tid arbejdet på en ny linje som består af limited edition prints – By Garmi Limited Edition. Hver 3 måned vil der blive præsenteret nye limited motiver.

Det er et eksperimentende, finurligt og legende univers, der opstår i spændingsfeltet mellem design og kunst. Inspiration til motiverne kommer fra hverdagens små begivenheder og observationer. Alle plakater i denne serie er lavet af Lars fra By Garmi. Plakaterne kan købes på shoppen fra lørdag d. 12 kl. 12. og de vil alle printes i en limited edition af 100 stk, samt blive nummeret og signeret. Vi håber at I vil tage godt i mod dem.

IMG_8295

We’ve been looking forward to present our new project for you! We have recently been working on a new line consisting of limited edition prints – By Garmi Limited Edition. Every three months we will present new limited motives. It’s an experimental, whimsical and playful universe that arises in the tension between design and art. The inspiration comes from everyday life and observations. All posters in this series are made by Lars from By Garmi. All the posters can be purchased in shop from Saturday 12 at 12am and they will all be limited to 100 pieces, numbered and signed. We hope that you will like them.

IMG_8293